skip to Main Content
Millaiseen Yritykseen Henkilöstövuokraus Soveltuu?

Millaiseen yritykseen henkilöstövuokraus soveltuu?

Viisi kysymystä henkilöstövuokrauksesta

Voisiko henkilöstövuokraus sopia meidän yrityksellemme?

Todennäköisesti kyllä. Henkilöstövuokraus on nykyaikainen, joustava ja kustannustehokas tapa hankkia yritykselle työvoimaa.

Henkilöstövuokrauksessa henkilöstöpalveluyritys huolehtii sopivan työntekijän etsimisestä ja palkkaamisesta. Asiakasyritys vastaa vuokraamansa henkilön työpanoksen käyttämisestä ja ohjaamisesta – muut työsuhteen velvoitteet hoitaa henkilöstöpalveluyritys. Samalla säästyy aikaa liiketoiminnan kehittämiseen rekrytointihuolien ja työnantajavastuiden kantamisen sijaan.

Onko henkilöstövuokraus kallista?

Ei ole. Palvelu sopii sekä isoille että pienille yrityksille. Laskua syntyy vain vuokratun työntekijän tekemästä työstä. Oman työntekijän palkkaamiseen verrattuna henkilöstövuokraus tulee usein halvemmaksi – mikäli lasketaan työvoiman kokonaiskustannukset. Lisäksi henkilöstövuokraus on asiakasyritykselle paljon riskittömämpää kuin oman työvoiman palkkaaminen ja ylläpito.

Mille toimialalle työvoimaa voi vuokrata?

Henkilöstövuokraus sopii melkeinpä mille tahansa toimialalle ja lähes kaikkiin työtehtäviin. Vuokratyövoimaa käytetään avustavissa tehtävissä, ammattilaistehtävissä ja myös asiantuntija- ja johtotasolla. Tyypillisiä ammattinimikkeitä ovat toimistosihteeri, asiakasneuvoja, logistiikkatyöntekijä, myyjä, kassa, lajittelija, ajoneuvon kuljettaja, kirvesmies, laatoittaja, puutarhuri, tarjoilija, kokki ja niin edelleen. Myös keikkalääkärit, osa lentäjistä ja vuokrajohtajat ovat vuokratyösuhteessa.

Mikä on henkilöstöpalveluyritys?

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin rakentaja. Henkilöstöpalvelualan yritykset sekä välittävät vuokratyövoimaa yrityksille että auttavat yrityksiä rekrytoimaan niille parhaat ja sopivimmat työntekijät. Henkilöstöpalveluyritykset ovat ammattitaitoisia ja asiansa osaavia rekrytoijia. Valtteina ovat nopeus, joustavuus, ajan tasalla olevat työnhakukanavat sekä laajat rekisterit ja verkostot niin työntekijöistä kuin työnantajistakin.

Miten pääsen alkuun?

Henkilöstövuokrauksen mahdollisuuksista voi kysyä henkilöstöpalvelualan yrityksiltä. Cimson-konsernissa Sinua palvelee Cimson Henkilöstöpalvelut pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä. Yhteystiedot löytyvät sivuiltamme https://cimsonhp.fi/.

Lallukka-web

Mika Lallukka

Kirjoittaja on Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja ja kokenut henkilöstöpalvelualan ja rekrytointien ammattilainen.

Lue lisää:
https://cimsonhp.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top